Vordingborg svømmehal åbningstider

Åbningstider – DGI Huset Vordingborg

DGI Huset Vordingborg – Åbningstider

Åbningstider. VANDHUSET – ADGANG TIL BASSINER. Adgang til omklædning 10 min. før og skal forlades senest 30 min. efter. Tjek vores hjemmeside for hvornår …

Åbningstider hos DGI Huset Vordingborg

Åbningstider – DGI Huset Vordingborg

I den offentlige åbningstid er der altid adgang til saunaen, og derudover er den også åben i udvalgte tidsrum, selvom bassinerne er lukket.

Saunaens Åbningstider – DGI Huset Vordingborg

DGI Huset Vordingborg – Saunaens Åbningstider

Åbningstider vinterferien. Se følgende længere nede på siden: – Hvornår varmtvandsbassinet er optaget af hold. – Hvornår den store forhindringsbane er i …

Saunaen er placeret ved bassinerne i varmtvandsafdelingen. I den offentlige åbningstid er der altid adgang til saunaen, og derudover er den også åben i udvalgte tidsrum, selvom bassinerne er lukket.

Åbningstider vinterferien – DGI Huset Vordingborg

DGI Huset Vordingborg

Vordingborg Messen den 18. og 19. februar. Læs mere. Åbningstider vinterferien. Læs mere. Operaforestilling ‘Tryllefløjten’ den 15. februar. Læs mere.

DGI Huset Vordingborg

Svømmehallen på Idrætshøjskolen Bosei ; Billetpriser. Enkeltbillet, voksen. Enkeltbillet, pensionist / ung 16-24 år ; -. 40,-. 35,- ; Åbningstider. Tirsdag. Onsdag.

DGI Huset er samlingspunktet for kultur, idræt, uddannelse og erhverv i hele Vordingborg Kommune!

Bosei Svømmehal – DGI Huset Vordingborg

DGI Huset Vordingborg – Bosei Svømmehal

Bassinet er 1,25-2,05 meter dybt og vandet er ca. 27 grader varmt. Som førsteprioritet er der altid mulighed for at svømme baner i offentlig åbningstid. Antal …

Bosei Svømmehal lidt uden for Præstø er en af Danmarks flottest beliggende svømmehaller. Omgivet af lys, træer og dyreliv er det en oplevelse, når man besøger dette sted.

Vandhuset – DGI Huset Vordingborg

DGI Huset Vordingborg – Vandhuset

Hverdage kl. 08.00-20.30 (fredag 18.30). Weekend og helligdage kl. 07.00-17.30. 23 45 16 62. mail@ …

Vi er et sted, hvor sikkerhed og trivsel er det største fokus og vores uddannede personale er til for at varetage dette.

Kontakt – DGI Huset Vordingborg

DGI Huset Vordingborg – Kontakt

DGI HUSET. Disse tider gælder for eksempel ved leje af lokaler og badminton. Yderligere adgang til huset kan ske via aftale med personalet. MANDAG – FREDAG.

Kontakt DGI Huset Vordingborg

Åbningstider – DGI Huset Vordingborg

Microsoft Word – Åbningstider.docx

Vordingborg Kommune har offentlig svømning i kommunens tre svømmehaller i Præstø, Stege og Vordingborg. Du kan læse meget mere på svømmehallernes hjemmeside …

Svømmehaller – Vordingborg Kommune

Svømmehaller

Keywords: vordingborg svømmehal åbningstider