Vandhane jem og fix

Vandhaner & armatur | Stort udvalg i jem & fix

Vandhaner & armaturer. Både armaturer og blandingsbatterier hos jem & fix findes i mange forskellige design, og der er derfor rig mulighed for …

Stort udvalg i vandhaner og armaturer i mange forskellige udformninger og materialer. Fælles for dem alle er høj kvalitet, flotte og billige priser.

Køkkenarmatur standard – Target – Jem & Fix

Køkkenarmatur standard – Target | jem & fix

Det har en 35 mm keramisk indsats, og vandhanen er i krom. Leveres med 10 mm x 35 cm kobberrør. Der er 3 års garanti mod dryp. Bundventil købes for sig.

Target standard køkkenarmatur til køkken og bryggers. Lavet i krom, med 2 greb og 360° svingtud. Køb køkkenarmaturet hos jem & fix.

Håndbrusersæt til vandhanen – Jem & Fix

Håndbrusersæt til vandhanen | jem & fix

Håndbrusersæt til montering på vandhanen i fx bryggers, køkken eller bidet. Giver dig en håndbruser til fx rengøring af hunden, inden den kommer ind, bade et barn i et badekar, mens andre bruger badet. Sættet består af en slange på 170 cm, håndbruser med omskifter og monteringsdele. Køb det her hos jem & fix.

Luftblander 24,1 mm – Jem & Fix

Luftblander 24,1 mm | jem & fix

Luftblander eller perlator, som den også kaldes, blander luft i vandet for at spare på vandmængden. Udvendigt gevind på 24,1 mm. Køb luftblander hos jem & fix.

Ventilpakning 16 x 5 mm – 6 stk. – Jem & Fix

Ventilpakning 16 x 5 mm – 6 stk. | jem & fix

Ventilpakning på 16 mm med 5 mm hul. Bruges til fx 1/2″ spindel til 2 grebs armatur. 6 stk. i en pakke. Køb ventilpakningen hos jem & fix.

REN Toledo håndvaskarmatur matsort – Jem & Fix

REN Toledo håndvaskarmatur matsort | jem & fix

Sort håndvaskarmatur fra REN i modellen Toledo med ét greb til betjening. Armaturet har en klassisk form og passer derfor stilmæssigt til de fleste badeværelser. Højde: 157 mm. Køb det her hos jem & fix.

Håndvaskarmatur Favorit – Fokus – Jem & Fix

Håndvaskarmatur Favorit – Fokus | jem & fix

Fokus Favorit håndvaskarmatur er lavet i et tidløst design. Med etgreb og i krom. Inkl. kobberrør. Køb håndvaskarmatur hos jem & fix.

Keywords: vandhane jem og fix, dobbelt vandkobling jem og fix