Øskner jem og fix

NKT øsken 5 x 12 mm – 15 stk. – Jem & Fix

NKT øsken 5 x 12 mm – 15 stk. | jem & fix

Øsken bruges til fx fastgørelse af snore og tovværk i træ samt koblingsled til kroge · Fra NKT, med trægevind og let at montere ved at forbore · Ringen/toppen har …

Øsken fra NKT til fastgørelse af fx snore og tovværk. Den er elforzinket og til indendørs brug. Med trægevind. Måler Ø5 x 12 mm. Det er 15 stk. i en pakke. Køb dem hos jem & fix.

NKT øsken 4,4 x 40 mm – 5 stk. | jem & fix

Øsken fra NKT til fastgørelse af fx snore og tovværk. Den er elforzinket og til indendørs brug. Med trægevind. Måler Ø4,4 x 40 mm. Det er 5 stk. i en pakke.

Øsken fra NKT til fastgørelse af fx snore og tovværk. Den er elforzinket og til indendørs brug. Med trægevind. Måler Ø4,4 x 40 mm. Det er 5 stk. i en pakke. Køb dem hos jem & fix.

NKT øsken 12 x 25 mm – 5 stk. – Jem & Fix

NKT øsken 12 x 25 mm – 5 stk. | jem & fix

Øsken bruges til fx fastgørelse af snore og tovværk i træ samt koblingsled til kroge · Fra NKT, med trægevind og let at montere ved at forbore · Ringen/toppen har …

Øsken fra NKT til fastgørelse af fx snore og tovværk. Den er elforzinket og til indendørs brug. Med trægevind. Måler Ø12 x 25 mm. Det er 5 stk. i en pakke. Køb dem hos jem & fix.

NKT øskner, skrue- og vinkelkroge i kasse – 70 stk. | jem & fix

NKT øsken 5 x 12 mm – 15 stk. Til fastgørelse af fx snor og tovværk. Elforzinket. Indendørs brug. 23,95 /stk. Lev. omk. tillægges. Webshop Butik.

Sortimentskasse med øskner, skrue- og vinkelkroge til forskellige ophængningsopgaver i hjemmet. De er i elforzinket stål og med trægevind. Til indendørs brug, og du får 70 stk. Køb dem hos jem & fix.

NKT øsken 10 x 20 mm hvid – 6 stk. – Jem & Fix

NKT øsken 10 x 20 mm hvid – 6 stk. | jem & fix

NKT øskner, skrue- og vinkelkroge – 70 stk. I sortimentskasse. Til ophængning. Kan bruges i træ, beton og mursten. Indendørs. 129,00 /pk.

Øsken fra NKT til fastgørelse af fx snore og tovværk. Den er pulverlakeret hvid, og de er til indendørs brug. Med trægevind. Måler Ø10 x 20 mm. Det er 6 stk. i en pakke. Køb dem hos jem & fix.

NKT skruekrog 6,0 x 80 mm – 2 stk. – Jem & Fix

NKT skruekrog 6,0 x 80 mm – 2 stk. | jem & fix

Øsken. Pladeskrue. Skruekrog. Skruer og dybler. Spånpladeskruer. Spunskrue. Terrasseskrue. Universalskrue. Vinkelkrog.

NKT skruekrog bruges til ophængning af forskellige emner. Den er med trægevind, elforzinket og til indendørs brug. Diameter på 6 mm og længde på 80 mm. Indeholder 2 stk. Køb dem hos jem & fix.

Tøjsnorskrog 120 mm – 2 stk. – Jem & Fix

Tøjsnorskrog 120 mm – 2 stk. | jem & fix

Nuværende Ass. kroge og øskner tilbud fra jem & fix tilbudsavis. Tjek de seneste Ass. kroge og øskner tilbud og nyd de billigste Ass. kroge og øskner tilbud …

Tøjsnorskrog til ophæng af fx tøjsnor. De er 120 mm lange, og der er 2 stk. i en pakke.

NKT skruekrog 3,0 x 40 mm – 10 stk. – Jem & Fix

NKT skruekrog 3,0 x 40 mm – 10 stk. | jem & fix

NKT skruekrog bruges til ophængning af forskellige emner. Den er med trægevind, elforzinket og til indendørs brug. Diameter på 3 mm og længde på 40 mm. Indeholder 10 stk. Køb dem hos jem & fix.

Skruer – stort sortiment og flere størrelser – Jem & Fix

Skruer – stort sortiment og flere størrelser | jem & fix

Stort sortiment af skruer – indendørs og udendørsskruer, tagskruer, montageskruker, gipsskruer og mange flere. Altid billige priser.

Ass. kroge og øskner – jem & fix – Tilbudsaviser Online

Ass. kroge og øskner tilbud hos jem & fix

Nuværende Ass. kroge og øskner tilbud fra jem & fix tilbudsavis. Tjek de seneste Ass. kroge og øskner tilbud og nyd de billigste Ass. kroge og øskner tilbud til de bedste priser.

Keywords: øskner jem og fix