Kludetæppe ikea

Løbere og små tæpper – Stort udvalg og lave priser – IKEA

Løbere og små tæpper – Stort udvalg og lave priser – IKEA

Har du mindre plads eller blot et aflangt rum, kan du med fordel bruge et lille gulvtæppe eller en løber, som er et aflangt tæppe.

Besøg IKEA, og se sortimentet af små tæpper og løbere af høj kvalitet i mange stilarter og farver. Vælg imellem tæpper med lang og kort luv og fladvævede tæpper

Tæpper – Mere bæredygtige tæpper giver komfort og stemning

Tæpper – Mere bæredygtige tæpper giver komfort og stemning – IKEA

Et tæppe giver komfort og stemning, uanset om det har lang eller kort luv, … og kvalitet går igen i alle tæpper, måtter og gulve, du finder i IKEA.

Udforsk vores udvalg af tæpper i forskellige farver, former og design. Find tæpper til stuen eller under spisebordet og få velbehag for både øjne og fødder.

Gulvtæpper – Se alle store og mellemstore løse tæpper – IKEA

Gulvtæpper – Se alle store og mellemstore løse tæpper – IKEA

STOENSE Tæppe, kort luv, råhvid, 133×195 cm … VINDEBÄK Tæppe, lang luv, lys beige, 160×230 cm … MORUM Tæppe, fladvævet, inde/ude, beige, 200×300 cm …

Gå på opdagelse, og find det gulvtæppe, der sætter prikken over i’et i dit hjem. Se hele vores store udvalg her.

TÅNUM Tæppe, fladvævet, forskellige farver, 60×90 cm

TÅNUM Tæppe, fladvævet, forskellige farver, 60×90 cm – IKEA

Et rundt tæppe kan bruges i entreen, under spisebordet, i garderoben eller i køkkenet. Vores runde tæpper fås i forskellige farver, størrelser og mønstre, og …

TÅNUM Tæppe, fladvævet, forskellige farver, 60×90 cm. Alle de farvestrålende tæpper er unikke på mere end én måde. De er fremstillet af overskudstekstiler fra vores sengetøjsproduktion – og er håndvævet af dygtige håndværkere på organiserede vævecentre i Bangladesh.

HALVED Tæppe, fladvævet, håndlavet multifarvet – IKEA

Bliv medlem af IKEA Family. Gør dine idéer til virkelighed med særlige rabatter, inspiration og masser af spændende arrangementer i varehuset.

HALVED Tæppe, fladvævet, håndlavet multifarvet. Hvert tæppe er unikt, fordi det er håndvævet af dygtige håndværkere med gode arbejdsforhold og rimelige lønninger på organiserede vævecentre i Indien. Fremstillet af 100% uld.

SVALLERUP Tæppe, fladvævet, inde/ude, sort, hvid – IKEA

Bliv medlem af IKEA Family. Gør dine idéer til virkelighed med særlige rabatter, inspiration og masser af spændende arrangementer i varehuset.

SVALLERUP Tæppe, fladvævet, inde/ude, sort, hvid. Dette bløde tæppe har et klassisk sort- og hvidternet mønster og kan bruges både inde og ude. Det er godt at bruge under spisebordet, fordi det er dobbeltsidet – hvis du spilder, kan du bare vende tæppet.

Rundt tæppe dine fødder med garanti vil elske – IKEA

Runde tæpper – Rundt tæppe dine fødder med garanti vil elske – IKEA

Mangler du et rundt tæppe? Se vores udvalg af runde tæpper i forskellige farver og mål, og få et blødt og behageligt rundt tæppe, der passer til dit hjem.

BUSENKEL Tæppe, harlekinmønster/multifarvet, 130×160 cm

BUSENKEL Tæppe, harlekinmønster/multifarvet, 130×160 cm – IKEA

BUSENKEL Tæppe, harlekinmønster/multifarvet, 130×160 cm Et farvestrålende tæppe med et forhøjet harlekinmønster, der gør det blødt at gå og sidde på. Luven er lavet af 90% genanvendt plast, og hvis du kan lide stilen, indeholder serien også andre matchende tekstiler.

Håndlavede tæpper – Tæpper med fokus på bæredygtighed

Håndlavede tæpper – Tæpper med fokus på bæredygtighed – IKEA

Find håndlavede tæpper, hvor vævningen er i centrum. Se udvalget af håndlavede tæpper med fokus på gode arbejdsforhold og fair lønninger. Se flere tæpper her.

Keywords: kludetæppe ikea, ikea tæpper løber, ikea tæppe løber, ikea løber, løber ikea, tæppeløber ikea, små tæpper ikea, gulvløber ikea, sisal løber ikea, kelim løber ikea, ikea små tæpper