Ikea duftlys

Duftlys – Find fyrfadslys, bloklys og lys i glas her – IKEA

Duftlys – Find fyrfadslys, bloklys og lys i glas her – IKEA

Med et parfumeret lys kan du fylde rummet med duften af vanilje, blomster eller sommer. I sortimentet af duftlys findes der både fyrfadslys, bloklys og lys, …

Med duftende stearinlys kan du skabe stemning ude og inde. Du finder duftlys i form af både fyrfadslys og lys i glas eller krukker. Se det duftende udvalg her.

LUGNARE Duftlys i glas, Jasmin/pink, 50 hr – IKEA

En mønstret glasvase vil blive reflekteret af det hyggelige lys og give god stemning. … Nærbillede af bord med duftlys i gråt glas med sød jordagtig duft, …

LUGNARE Duftlys i glas, Jasmin/pink, 50 hr Hvilken duft forbinder du med dit hjem? LUGNARE duftlys giver luksuriøs duft af jasmin, pære, ingefær og lilje. Nyd at komme hjem til en romantisk stemning inspireret af naturen og livet på landet. En duft af jasmin, ingefær og liljekonval.

ENSTAKA Duftlys i glas, Bål/grå, 40 hr – IKEA

Duftfrie lys. Ønsker du uparfumeret stearinlys til at skabe den helt rigtige stemning, finder du her alle vores bloklys, fyrfadslys og kronelys uden duft.

ENSTAKA Duftlys i glas, Bål/grå, 40 hr Hvilken duft forbinder du med dit hjem? ENSTAKA duftlys giver en jordet, røget oplevelse med sødlige noter. Velkommen hjem til en rolig og fredelig stemning inspireret af vildmarker og varmende ild. En jordet og røget duft med sødlige noter.

ASPSKOG Duftlys i glas med låg, Krydret græskar/orange, …

ASPSKOG Duftlys i glas med låg, Krydret græskar/orange, 25 hr – IKEA

ASPSKOG Duftlys i glas med låg, Krydret græskar/orange, 25 hr Hvilken duft forbinder du med dit hjem? ASPSKOG duftlys tilføjer en varm og krydret duft med strejf af græskar og tærter. Velkommen hjem til en hyggelig stemning inspireret af efterårsmiddage med familie og venner.

JÄMLIK Duftlys i keramikkrukke, Vanilje/lys beige, 50 hr

JÄMLIK Duftlys i keramikkrukke, Vanilje/lys beige, 50 hr – IKEA

JÄMLIK Duftlys i keramikkrukke, Vanilje/lys beige, 50 hr Hvilken duft forbinder du med dit hjem? JÄMLIK duftlys giver dig en sød oplevelse af vanilje og varm mælk. Nyd at komme hjem til en hyggelig stemning inspireret af sprøde efterårsdage i byen og solnedgange ved havet.

Et duftlys, der får dig til at føle dig hjemme – IKEA

Hvilken duft forbinder du med følelsen ved at være hjemme? Måske er det en beroligende sød duft, eller måske er det jordagtige noter, der minder om en tur i en skov.Begge disse dufte kan fås i ENSTAKA duftlyset i et glas, som giver en jordnær, røget oplevelse med søde noter. Stearinlyset, der er fremstillet af mindst 70% vedvarende rapsvoks, skaber en afslappende og indbydende atmosfære i ethvert hjem. Den anslåede brændetid er 50 timer, og når lyset er brændt ud, kan du bruge glasset til fyrfadslys eller dekorationer. Opbevar stearinlys og små dekorationer på en træbakke, så du kan flytte dem fra rum til rum. En mønstret glasvase vil blive reflekteret af det hyggelige lys og give god stemning.

HEDERSAM Duftlys i glas, Frisk græs/lysegrøn, 40 hr – IKEA

HEDERSAM Duftlys i glas, Frisk græs/lysegrøn, 40 hr Hvilken duft forbinder du med dit hjem? HEDERSAM duftlys giver en forfriskende fornemmelse af nyslået græs og krydderurter. Velkommen hjem til en lys og let stemning inspireret af tidlige forårsmorgener.

Stearinlys – Find bloklys, kronelys og fyrfadslys her – IKEA

Stearinlys – Find bloklys, kronelys og fyrfadslys her – IKEA

Skab stemning med stearinlys i hjemmet. Find bloklys, fyrfadslys og kronelys i forskellige farver og former. Se det store udvalg af duftfrie stearinlys her.

ADLAD Duftlys i glas, Skandinaviske skove/hvid, 50 hr

ADLAD Duftlys i glas, Skandinaviske skove/hvid, 50 hr – IKEA

ADLAD Duftlys i glas, Skandinaviske skove/hvid, 50 hr Hvilken duft forbinder du med dit hjem? ADLAD duftlys giver en beroligende, velkendt oplevelse af skandinaviske skove med krydrede noter af citron. Nyd at komme hjem til en ægte stemning inspireret af naturen.

PÄRONTRÄD Duftlys i glas med låg, Bjergluft/turkis, 25 hr

PÄRONTRÄD Duftlys i glas med låg, Bjergluft/turkis, 25 hr – IKEA

PÄRONTRÄD Duftlys i glas med låg, Bjergluft/turkis, 25 hr Hvilken duft forbinder du med dit hjem? PÄRONTRÄD duftlys giver en frisk duft af citrus og cedertræ. Velkommen hjem til en afslappende stemning inspireret af bjerge, natur og udendørsliv med sprød, frisk luft.

Keywords: ikea duftlys, duftlys ikea