Bageforme ikea

Bageforme til brød og kager af god kvalitet til lave priser – IKEA

Bageforme til brød og kager af god kvalitet til lave priser – IKEA

I IKEA har vi et stort udvalg af bageforme. Vi har brød-, muffin- og tærteforme samt forme til større kager – og forme i forskellige materialer.

I IKEA har vi et stort udvalg af bageforme. Vi har brød-, muffin- og tærteforme samt forme til større kager – og forme i forskellige materialer. Se udvalget.

Bageudstyr – Bredt udvalg af bagetilbehør til hjemmet – IKEA

Bageudstyr – Bredt udvalg af bagetilbehør til hjemmet – IKEA

Bag med det rigtige bageudstyr – Fra forme til udstikkere, skabeloner og røreskåle. Find alt det bagetilbehør som du har brug for til bagning af brød og kager.

TÅRTBAK Bageform, diamantformet/silikone, 2.0 l – IKEA

TÅRTBAK Bageform, diamantformet/silikone, 2.0 l TÅRTBAK bageform giver dine kager en smuk diamantform. Den tåler op til 225° i ovnen, tåler opvaskemaskine og kan sættes i fryseren, så du altid har en lækker kage at servere for dine gæster. Form din kage som en diamant.

HEMMABAK Brødform, grå, 1.8 l – IKEA

HEMMABAK Brødform, grå – IKEA

HEMMABAK Brødform, grå. Er der noget bedre end smagen og duften af nybagt brød? Med denne kageform kan du bage lækkert brød med en gyldenbrun overflade – og det er nemt at løsne, fordi formen har non-stick belægning.

LÄTTBAKAD Kageforme, 5 stk., sølvfarvet – IKEA

LÄTTBAKAD Kageforme, 5 stk., sølvfarvet Udnyt dine kreative evner, og gør bagning til en sjov hobby ved at dekorere dine småkager med glasur og slik.

VARDAGEN Bageform med løs bund, sølvfarvet – IKEA

VARDAGEN Bageform med løs bund, sølvfarvet. Anodiseret aluminium giver bageformen en ekstra holdbar og slidstærk overflade, så du kan bruge den i mange år. Rillerne i bunden “fanger” dejen, så formen ikke lækker.

TÅRTBAK Bageform, indstillelig, 30 cm – IKEA

TÅRTBAK Bageform, indstillelig, 30 cm Denne form gør det nemmere at bage flotte runde kager. Det er nemt at tilpasse størrelsen til udskæring og bagning – og bruge bageformen både i ovnen og fryseren. Den runde bageform kan indstilles fra 16 cm til 30 cm. Kan både bruges i ovnen og fryseren.

TÅRTBAK Bageform, indstillelig, 30×30 cm – IKEA

TÅRTBAK Bageform, indstillelig, 30×30 cm Denne form gør det nemmere at bage flotte firkantede kager. Det er nemt at tilpasse størrelsen til udskæring og bagning – og bruge bageformen både i ovnen og fryseren. Den firkantede bageform kan indstilles fra 15×15 cm til 3×30 cm. Kan bruges som kageform.

TÅRTBAK Bageform, blomstermønster/non-stick, 1.4 l – IKEA

TÅRTBAK Bageform, blomstermønster/non-stick, 1.4 l Du behøver ikke være ekspert for at bage smukke kager. Med denne bageform kan du lave smukke blomstermønstre, du kan dekorere, som du vil. Inspirerende og sjovt for både voksne og børn! Non-stick belægningen gør kageformen nem at bruge og rengøre.

Keywords: bageforme ikea, bageforme silikone ikea, rugbrødsform ikea